HOE WE WERKEN

1. CONCEPT

We beginnen met een goed gesprek. Daarin kijken we wat je precieze wensen zijn en definiëren we je doel en doelgroep. Daarna ontwikkelen we een creatief concept, dat we uitwerken in een wireframe ontwerp en een functioneel document. Dat presenteren we, en voeren we pas uit als jij er 100% achter staat.

2. DESIGN

Met het concept als uitgangspunt ontwerpen we de verschillende designelementen, van klein tot groot. Denk aan pagina-indelingen, maar ook buttons en mouse-over effecten. Wanneer alle elementen zijn goedgekeurd, starten we met bouwen.

3. ONTWIKKELING

We gaan aan de slag. Sinds onze start in 2008 hebben we zo’n honderd projecten afgerond, variërend van drukbezochte Drupal websites tot complexe webshopoplossingen. Ook jouw project voegen we graag toe aan ons portfolio.

4. HOSTING

Nadat een site gebouwd is, zetten we die voor je online. Met onze hosting ben je verzekerd van een optimale up-time en periodieke updates om de veiligheid van je site te waarborgen.

5. Ondersteuning

Onze dienstverlening houdt niet op bij het opleveren van een website. We leren je desgewenst omgaan met het CMS en zijn altijd beschikbaar als je ergens hulp bij nodig hebt. Bijvoorbeeld als er wijzigingen nodig zijn, of je product een update nodig heeft.

25-02-2013